Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب،  سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش، با حضور در دانشگاه افسری امام علی (ع) نیروی زمینی ارتش از بخش‌های مختلف این دانشگاه شامل معاونت‌های آموزش، پژوهش، دانشکده‌های مهندسی پرواز، علوم پایه، علوم نظامی، تیپ دانشجویان و سایر یگان‌های آن بازدید کرد.

فرمانده کل ارتش در جمع فرماندهان و مسئولان دانشگاه افسری امام علی (ع)، ضمن تأکید بر ضرورت تقویت بنیه علمی و عملی دانشجویان این دانشگاه، گفت: تجربیات و اندوخته‌های خود را به عنوان الگوی تمامی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی نیروهای مسلح در اختیار آن‌ها قرار دهید و متقابلاً از ایده‌ها، عملکرد و فعالیت سایر دانشگاه‌های نظامی بهره‌برداری کنید تا زمینه‌های تقویت و تعالی دانشجویان دانشگاه افسری امام علی (ع) به عنوان محور تربیت فرماندهان آینده ارتش بیش از پیش فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سرلشکر موسوی در ادامه با بیان اینکه مقام استادی از بالاترین مقام‌هاست، افزود: تا جایی که امکان داشته باشد، با افتخار از دریافت مشاوره استادان در حوزه‌های تخصصی استفاده می‌کنم و این را به همه فرماندهان هم توصیه می‌کنم که از ظرفیت استادان به بهترین وجه برای تقویت یگان خود و تحول سازنده در اجرای مأموریت‌ها بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به اینکه با اعتقاد به جوانان و دادن مسئولیت به آن‌ها می‌توان بسیاری از گره‌ها را باز و مشکلات را حل کرد، اظهار داشت: باید به جوانان امیدوار و خوش‌بین بود و زمینه‌های حضور در عرصه‌های مختلف اعم از حضور در رزمایش‌ها، بازدید از دستاوردها و پروژه‌های نظامی، شرکت در المپیادهای علمی، ورزشی و نظامی و … را برای آن‌ها فراهم کرد.

فرمانده کل ارتش با استقبال از پیشنهاد برگزاری آیین بزرگداشت یکصد سالگی دانشگاه افسری،گفت دانشگاه افسری امام علی (ع) انسان سازترین دانشگاه کشور است و روح ۱۱۸۴ شهید دانش‌آموخته والامقام این دانشگاه دائماً در فضای آن حضور دارد.

سرلشکر موسوی تأکید کرد: فرماندهان از رده گروهان، گردان، تیپ و دانشگاه باید تلاش کنند با رفتار و کردار صحیح و تربیت عملی برگرفته از فرهنگ ناب اسلامی، مسیر درست را به دانشجویان بیاموزند تا این فرماندهانِ آینده‌ی ارتش سرافراز اسلام، همچون صیادها، فلاحی‌ها، نامجوی‌ها، کلاهدوزها و آبشناسان‌ها مسیر اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی را هموار سازند.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: دانشگاه افسری امام علی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۹۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات سومین دوره آموزشی حلقه‌های میانی «حامیم» در دانشگاه علامه اعلام شد

سومین دوره آموزشی توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی با عنوان حلقه‌های میانی «حامیم» با حضور ۱۹۰ دانشجوی دختر و پسر در دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، حمید ستوده، مدیر اجرایی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه از برگزاری سومین دوره آموزشی توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی با عنوان حلقه‌های میانی «حامیم» در این دانشگاه خبر داد.

وی اظهار کرد: این دوره آموزشی با حضور 190 نفر از دانشجویان دختر و پسر از 19 تا 21 اردیبهشت‌ماه به‌صورت حضوری در پردیس مرکزی دانشگاه علامه‌طباطبائی و در روزهای 22 و 23 اردیبهشت‌ماه نیز به‌صورت مجازی برگزار می‌شود.

ستوده در ادامه با اشاره به اینکه اردوی فرهنگی و تفریحی این دوره در هفته نخست خردادماه به مدت دو روز در خارج از تهران برگزار خواهد شد، بیان کرد: مهم‌ترین موضوعات مورد توجه در این کلاس‌ها و کارگاه‌های آموزشی، شامل سبک زندگی، مباحث اندیشه‌ای، معارف دینی و بررسی شبهات رایج معرفتی، فرهنگی و سیاسی در فضای دانشگاهی است.

دبیر برگزاری سومین دوره آموزشی حامیم در دانشگاه علامه‌طباطبائی گفت: علی صدرا، مدرس دانشگاه، موحدابطحی استاد حوزه و دانشگاه، دکتر احمد قدیری‌ابیانه، کارشناس امور بین‌الملل، نویسنده و پژوهشگر سیاسی و مهدی عباسی‌مهر، مدیر سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها به عنوان مدرس در این دوره حضور دارند.

ستوده تقویت نقش محوری دفاتر نهاد در راهبری فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌ها، تقویت بنیه اعتقادی و فکری دانشجویان فعال فرهنگی و سیاسی، امیدآفرینی و تقویت نشاط و روحیه فعالیت‌های جمعی، تقویت انگیزه برای نقش‌آفرینی در سال تحصیلی جدید و حضور میدانی در دانشگاه‌ها، استعدادسنجی و بهره حداکثری از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های دانشجویان و استفاده از فرصت شبکه‌سازی و تیم‌سازی دانشجویان مستعد از جمله اهداف طرح حامیم برشمرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت ورود قرآن به بدنه جامعه/ تشریح ماموریت های جامعه المصطفی
  • ارتش آلمان حضور نظامی در اقیانوس هند و آرام را تقویت می‌کند
  • ضرورت توجه به هنر حکمی در دانشگاه‌ها
  • جزییات سومین دوره آموزشی حلقه‌های میانی «حامیم» در دانشگاه علامه اعلام شد
  • ضرورت توجه به هنرِ حکمی در دانشگاه‌ها
  • نیروی دریایی ارتش هیات پژوهشی به قطب جنوب اعزام می‌کند
  • مراسم تجلیل از اساتید دانشگاه در بوشهر برگزار شد
  • پاکستان: شایعات واگذاری پایگاه نظامی به آمریکا کذب است
  • هیئت علمی و پژوهشی ارتش به قطب جنوب اعزام می‌شود
  • اعزام هیئت علمی ـ پژوهشی نیروی دریایی ارتش به قطب جنوب