Web Analytics Made Easy - Statcounter

 معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش گفت: دانشجویان دانشگاه افسری امام علی(ع) در دوران دفاع مقدس نقش مهمی را ایفا کردند و در روز دوم جنگ برای مقابله با دشمن به منطقه جنوب اعزام شدند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ علی جهانشاهی معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش در گفت و گو با پایگاه اطلاع‌رسانی ارتش، نقش دانشگاه افسری امام علی(ع)  را در دوران دفاع مقدس تشریح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او گفت: دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه افسری امام علی(ع) ایثارگری ها و فداکاری های گسترده ای در جهت حفظ آرمان ها و ارزش های کشور داشتند. دانشجویان این دانشگاه در روز دوم جنگ تحمیلی به فرماندهی امیر حسنی سعدی در مقابل دشمن ایستادند.
امیر سرتیپ جهانشاهی افزود: در جنگ ۳۴ روزه خرمشهر نیز دانشجویان دانشگاه افسری امام علی(ع)  در مقابل دشمن تا بن دندان مسلح ایستادند.
معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش با تشریح ابعاد حضور پررنگ دانشگاه افسری امام علی(ع) در دوران دفاع مقدس یادآور شد: دانشگاه افسری امام علی(ع)  فیضیه ارتش و مرکز علم و تقوا و جهاد است و همین موضوع موجب اعتماد فرمانده معظم کل قواست.
وی در پایان با اشاره به ولایتمداری کارکنان دانشگاه افسری امام علی(ع) خاطرنشان کرد : دانشگاه افسری امام علی(ع) ۱۱۸۴ شهید در دوران دفاع مقدس تقدیم کرده است و شهیدانی چون صیاد شیرازی و نامجو را تقدیم اسلام و انقلاب کرده است. مقام معظم رهبری(مدظله العالی)  ۳۶ بار در این دانشگاه حضور یافتند و این باعث افتخار ماست. ایشان به دلیل اعتمادی که به این دانشگاه داشتند نشان فداکاری را به دانشگاه افسری امام علی(ع) اهدا کردند. این اقدام موجب گسترش فرهنگ ایثار و شهادت در بین دانشجویان می‌شود؛ همچنانکه اکنون هم افسران این دانشگاه در مناطق مرزی هدایت نیروها را بر عهده دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ارتش جمهوري اسلامي ايران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۱۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیروی دریایی ارتش هیات پژوهشی به قطب جنوب اعزام می‌کند

امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش در آیین بازدید دانشجویان دانشگاه‌های افسری ارتش از دستاوردهای این نیرو در بندر امام خمینی (ره) ماهشهر در قالب بیست و ششمین دوره‌ هیئت معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی، ضمن اشاره به نقش نیروی دریایی ارتش در تأمین امنیت دریایی و اقتصادی کشور در دوران ۸ سال دفاع مقدس، گفت: به سبب بروز شرایط جنگی در کشور، مدیریت زنجیره‌ اقتصادی از طریق بنادر و سواحل جنوبی صورت می‌گرفت که در همین راستا نیروی دریایی ارتش، به منظور مراقبت و حراست از امنیت اقتصادی و نظامی خلیج فارس، به اسکورت و هدایت کشتی‌های باری، نفت‌کش و مسافری، به عنوان مأموریت ذاتی خود مبادرت می‌ورزید.

وی افزود: از آنجا که نیروی دریایی رژیم بعث عراق، توسط نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران و همراهی نیروی هوایی و هوانیروز، در کوتاه‌ترین زمان ممکن از عرصه‌ معادلات جنگی خلیج فارس حذف شد، بازدارندگی کشور در طی سال‌های متمادی دفاع مقدس در سطح دریا و خلیج فارس به بالاترین حد خود رسید و تا به امروز نیز این حد از توان رزمی و نمایش قدرت ادامه دارد.

به گزارش ایرنا، دریادار ایرانی با اشاره به دلایل حضور دانشجویان دانشگاه‌های افسری ارتش در دوره‌ هیات جنگ شهید صیاد شیرازی، تصریح کرد: در راستای تداوم بخشیدن به آموزش‌های ارائه‌شده در کلاس‌های دانشگاه‌های افسری و نیز تعمیق آموخته‌ها و مشاهده‌ عینی و بلاواسطه‌ رزمایش‌ها و صحنه‌های نبرد، کلاس‌های هیئت معارف جنگ با حضور دانشجویان دانشگاه‌های افسری در استان خوزستان برگزار شده‌است.

وی ادامه داد: نمایش و تمرین انسجام و تعامل میان نیروهای مسلح، به ویژه میان هر چهار نیروی ارتش جمهوری اسلامی ایران، فرهنگ‌سازی و ترویج جلوه‌های ایثار و تلاش و نمایش تأثیر نیروی دریای ارتش در عرصه بین‌المللی، حوزه‌ روابط بین‌الملل، اقتصاد و سیاست جهانی، از اهداف مدنظر در برپایی چنین دورهای بوده‌ است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به دو نعمت ولایت و جوانان، تأکید کرد: برخورداری از وجود با برکت ولایت فقیه و بهره‌مندی از جوانان کوشا، پویا و مبتکر که با استفاده از آخرین دانش‌ها و حرکت در لبه‌ی فناوری‌های جهانی و به‌روز، در حال خلق حماسه‌های متعددی در سطح نیروهای چهارگانه ارتش هستند، دو نعمت الهی هستند که آمادگی کشور برای مقابله با هرگونه تهدیدی را تضمین کرده و از منافع ملی کشور در تمامی کانون‌های راهبردی پاسداری می‌کنند.

وی افزود: ارتش در تمامی نقاط و کانون‌های راهبردی و اثربخش خود، با تمرکز بر حداکثر بازدارندگی، آماده‌ حضور و مشارکت در تمامی رزمایش‌های مرکب در اقیانوس‌های آرام و اطلس بوده و در همین راستا، قرار است تا نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، هیاتی علمی- پژوهشی را برای تحقیقات علمی بیشتر، با آمادگی صد درصدی به قطب جنوب اعزام کند.

دریادار ایرانی در پایان در خصوص چگونگی مقابله با تهدیدات بیگانگان، خاطرنشان کرد: طبعاً پاسخ تمامی نیروهای چهارگانه‌ ارتش، عدم پذیرش هرگونه تهدیدی علیه تمامیت ارضی و منافع ملی و کانون‌های راهبردی کشور است؛ به همین دلیل نیروی دریایی ارتش به عنوان دست بلند نظام اسلامی در عمق دریاها و کرانه‌های دوردست، با تمام توان، از منافع کشور محافظت و پشتیبانی می‌کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • عملیات پیچیده حمله به H۳ هنوز در جهان تدریس می‌شود
  • جمهوری اسلامی ایران نماد ایستادگی در برابر دولت‌های متکبر است
  • نیروی دریایی ارتش هیات پژوهشی به قطب جنوب اعزام می‌کند
  • در دیدار مهم امروز فرمانده کل ارتش با دانشجویان چه گذشت؟
  • اعزام هیئت علمی ـ پژوهشی نیروی دریایی ارتش به قطب جنوب
  • همایش یاد یاران، فرصتی برای جهاد تبیین است
  • آیین تجلیل از اساتید و مربیان برتر ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد
  • شهیدان راهنمایان جامعه محسوب می‌شوند
  • امیر آراسته: جوانان درس مقاومت را از شهدا فرابگیرند
  • ایستادگی بر سر ارزش‌ها عامل پایداری نظام در مقابل توطئه‌ است